Przypisywanie licencji
Ten artykuł wyjaśnia, jak włączyć lub wyłączyć ochronę repozytoriów poprzez zarządzanie przypisywaniem licencji.
Aby włączyć lub wyłączyć licencje dla swoich repozytoriów, otwórz odpowiedni dashboard (np. GitHub) i kliknij przycisk Przeglądaj w prawym dolnym rogu kafelka organizacji. W tym miejscu możesz zarządzać wszystkimi swoimi repozytoriami oraz włączać lub wyłączać ochronę poprzez przypisywanie licencji.
W kolumnie Licencja przypisana użyj przełącznika, aby włączyć lub wyłączyć ochronę.